600
g baranieho mäsa zo stehna, soľ, 40 g cibule, 40 g bravčovej
masti, 2 strúčiky cesnaku, rasca, 2 rajčiaky, 20 g hladkej
múky
Fazuľka: 600 g zelenej fazuľky, 100 g masla, soľ, 30 g opraženej strúhanky, 1 ½ dl šľahačky, petržlenová vňať
Fazuľka: 600 g zelenej fazuľky, 100 g masla, soľ, 30 g opraženej strúhanky, 1 ½ dl šľahačky, petržlenová vňať
Mäso
umjeme, pokrájame na filé, slabo naklepeme a posolíme. Do rajnice
dáme masť, nadrobno pokrájanú cibuľu, cesnak, rascu, priložíme
filé opečené na masti, 2 olúpané rajčiaky, podlejeme vodou a
prikryté dusíme. Šťavu zaprášime múkou, podusíme a dolejeme
trochu vývarom.
Fazuľka: Očistenú fazuľku vložíme do rajnice vymastenej maslom, posolíme, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Potom zalejeme hustou smotanou, posypeme opraženou strúhankou a posekanou vňaťou a ešte chvíľku dusíme. Udusenú fazuľku dáme na misu, obložíme udusenými filé a polejeme ich šťavou.
Fazuľka: Očistenú fazuľku vložíme do rajnice vymastenej maslom, posolíme, podlejeme vodou a prikryté dusíme. Potom zalejeme hustou smotanou, posypeme opraženou strúhankou a posekanou vňaťou a ešte chvíľku dusíme. Udusenú fazuľku dáme na misu, obložíme udusenými filé a polejeme ich šťavou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára