Pokrájanú cibuľu dáme na tuk, krátko osmažíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku, mäso pokrájané na kocky a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme cesnak a pokrájanú červenú, zelenú a žltú papriku. Keď je mäso mäkké, pridáme konzervu fazule a konzervu kukurice bez šťavy. Nakoniec primiešame paradajkový pretlak a ochutíme soľou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 12. februára 2017
Mexický guláš s fazuľou
400 g hovädzieho mäsa zo stehna, 2 cibule, olej, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 4 strúčiky cesnaku, 3 papriky (žltú, zelenú a červenú), 1 konzervu červenej fazule, 1 konzervu kukurice, 1 paradajkový pretlak, soľ
Pokrájanú cibuľu dáme na tuk, krátko osmažíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku, mäso pokrájané na kocky a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme cesnak a pokrájanú červenú, zelenú a žltú papriku. Keď je mäso mäkké, pridáme konzervu fazule a konzervu kukurice bez šťavy. Nakoniec primiešame paradajkový pretlak a ochutíme soľou.
Pokrájanú cibuľu dáme na tuk, krátko osmažíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku, mäso pokrájané na kocky a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme cesnak a pokrájanú červenú, zelenú a žltú papriku. Keď je mäso mäkké, pridáme konzervu fazule a konzervu kukurice bez šťavy. Nakoniec primiešame paradajkový pretlak a ochutíme soľou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára