Vopred namočenú fazuľu uvaríme v tej istej vode domäkka, mäso nakrájané na kocky dusíme na cibuli spenenej na masti s paprikou. Mierne podlievame a dusíme až je mäso mäkké. Potom zmiešame mäso s fazuľou, podľa chuti osolíme, prípadne dochutíme kečupom. Podávame s chlebom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 12. februára 2017
Fazuľový guláš s cibuľou
300 g bravč.mäsa, soľ, cibuľu, 1 PL masti, 250 g fazule, sladká paprika
Vopred namočenú fazuľu uvaríme v tej istej vode domäkka, mäso nakrájané na kocky dusíme na cibuli spenenej na masti s paprikou. Mierne podlievame a dusíme až je mäso mäkké. Potom zmiešame mäso s fazuľou, podľa chuti osolíme, prípadne dochutíme kečupom. Podávame s chlebom.
Vopred namočenú fazuľu uvaríme v tej istej vode domäkka, mäso nakrájané na kocky dusíme na cibuli spenenej na masti s paprikou. Mierne podlievame a dusíme až je mäso mäkké. Potom zmiešame mäso s fazuľou, podľa chuti osolíme, prípadne dochutíme kečupom. Podávame s chlebom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára