Fazuľku očistíme, umyjeme, pokrájame na kocka a vložíme variť do vriacej osolenej vody. Uvarené ocedíme. Do vody z fazuľky pridáme cukor, ocot, olej a zalejeme ňou fazuľku, do ktorej sme zamiešali cibuľu pokrájanú nadrobno.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
sobota 11. februára 2017
Fazuľkový zdravý šalát
400 g mladej fazuľky, 20 g cibule, 20 g cukru, olej, soľ, voda, ocot
Fazuľku očistíme, umyjeme, pokrájame na kocka a vložíme variť do vriacej osolenej vody. Uvarené ocedíme. Do vody z fazuľky pridáme cukor, ocot, olej a zalejeme ňou fazuľku, do ktorej sme zamiešali cibuľu pokrájanú nadrobno.
Fazuľku očistíme, umyjeme, pokrájame na kocka a vložíme variť do vriacej osolenej vody. Uvarené ocedíme. Do vody z fazuľky pridáme cukor, ocot, olej a zalejeme ňou fazuľku, do ktorej sme zamiešali cibuľu pokrájanú nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára