Fazulu uvarime zvlast, aby sa nerozvarila. Cibulu pokrajame na kocky, papriku, sojovu omacku, rajciny, zelko a cukor dame do hrnca. Po zovreti nechame varit 20 minut. Pridame nakrajane parky, nechame 5 minut. Potom pridame scedenu fazulu a varime este 10 minut. Dame do poharov horuce a sterilizujeme, aby sa chytilo viecko.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Mexická fazuľa
500 g fazule, 500 g parkov, 1 kg zelenej papriky, 1 kg rajcin, 500 g cibule, 2 lyzice sojovej omacky, 1 preosiate zelko, 200 g krystaloveho cukru, 2,5 dl oleja
Fazulu uvarime zvlast, aby sa nerozvarila. Cibulu pokrajame na kocky, papriku, sojovu omacku, rajciny, zelko a cukor dame do hrnca. Po zovreti nechame varit 20 minut. Pridame nakrajane parky, nechame 5 minut. Potom pridame scedenu fazulu a varime este 10 minut. Dame do poharov horuce a sterilizujeme, aby sa chytilo viecko.
Fazulu uvarime zvlast, aby sa nerozvarila. Cibulu pokrajame na kocky, papriku, sojovu omacku, rajciny, zelko a cukor dame do hrnca. Po zovreti nechame varit 20 minut. Pridame nakrajane parky, nechame 5 minut. Potom pridame scedenu fazulu a varime este 10 minut. Dame do poharov horuce a sterilizujeme, aby sa chytilo viecko.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára