Prebratu a umytu fazulu namocime do vody na 24 hodin. Varime ju v tej istej vode. Ked je uz makka, z kysleho mlieka a hladkej muky urobime zatrepku, ktoru cez sito za staleho miesania prilievame do variacej sa fazule. Posolime, pridame mlete cierne korenie, posekany kopor, ocot a podla chuti cukor.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Kyslá fazuľová polievka-babičkin recept
150 g fazule, 1/4 l kysleho mlieka, 40 g hladkej muky, bobkovy list, mlete cierne korenie, kopor, ocot, 10 g cukru, sol
Prebratu a umytu fazulu namocime do vody na 24 hodin. Varime ju v tej istej vode. Ked je uz makka, z kysleho mlieka a hladkej muky urobime zatrepku, ktoru cez sito za staleho miesania prilievame do variacej sa fazule. Posolime, pridame mlete cierne korenie, posekany kopor, ocot a podla chuti cukor.
Prebratu a umytu fazulu namocime do vody na 24 hodin. Varime ju v tej istej vode. Ked je uz makka, z kysleho mlieka a hladkej muky urobime zatrepku, ktoru cez sito za staleho miesania prilievame do variacej sa fazule. Posolime, pridame mlete cierne korenie, posekany kopor, ocot a podla chuti cukor.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára