Prebratu a umytu sosovicu uvarime spolu s udenou klobasou, tymianom a bobkovym listom do makka. Potom zahustime mukou a povarime. Nakoniec pridame kyslu smotanu, podla chuti osolime a ochutime citronovou stavou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Šošovica nakyslo s klobásou
400 g sosovice, 100 g udenej klobasy, tymian, bobkovy list, 30 g hladkej muky, 2,5 dl kyslej smotany, sol, citronova stava
Prebratu a umytu sosovicu uvarime spolu s udenou klobasou, tymianom a bobkovym listom do makka. Potom zahustime mukou a povarime. Nakoniec pridame kyslu smotanu, podla chuti osolime a ochutime citronovou stavou.
Prebratu a umytu sosovicu uvarime spolu s udenou klobasou, tymianom a bobkovym listom do makka. Potom zahustime mukou a povarime. Nakoniec pridame kyslu smotanu, podla chuti osolime a ochutime citronovou stavou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára