hrst hlivy, konzerva velkej fazule, konzerva fazule kidney, konzerva kukurice, konzerva hrasku, 400 g uvarenej hovadzej hrude, 2 cibule
Zalievka: 100 g majonezy, 50 g sladkej smotany, lyzica kecupu, sol, mlete cierne korenie, stipka cukru, trocha tabaska, niekolko salatovych listov, 16 platkov slaniny, zvazok petrzlenovej vnate
Oba druhy fazule nechame odkvapkat a spolu s hraskom a kukuricou dame do misy. Pridame maso pokrajane na tenke platky, cibulu pokrajanu na rezance. Vsetky prisady opatrne zmiesame. Na zalievku vymiesame majonezu, sladku smotanu a kecup, ochutime solou, korenim, cukrom a tabaskom. Zalievku pridame k salatu a premiesame. Salatove listy rozlozime na tanier, rozdelime na ne fazulovu zmes s masom a oblozime platkami slaniny. Nakoniec posypeme pokrajanou vnatou.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára