Cibulky pokrajame a spenime v rozohriatom oleji. Pridame prerastenu udenu slaninu pokrajanu na male kocky, oprazime a primiesame zelerovu vnat posekanu nadrobno, struhanku a hrasok. Vsetko osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme trochou masoveho vyvaru a udusime do makka. Articoky vydlabeme lyzickou, naplnime udusenym hraskom, podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
pondelok 27. februára 2017
Artičoky s hráškom
4 cibulky, 2 lyzice oleja, 40 g prerastenej udenej slaniny, lyzica zelerovej vnate posekanej nadrobno, 2 lyzice struhanky, 100 g zeleneho hrasku, sol, mlete cierne korenie, masovy vyvar, 10 articok.
Cibulky pokrajame a spenime v rozohriatom oleji. Pridame prerastenu udenu slaninu pokrajanu na male kocky, oprazime a primiesame zelerovu vnat posekanu nadrobno, struhanku a hrasok. Vsetko osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme trochou masoveho vyvaru a udusime do makka. Articoky vydlabeme lyzickou, naplnime udusenym hraskom, podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Cibulky pokrajame a spenime v rozohriatom oleji. Pridame prerastenu udenu slaninu pokrajanu na male kocky, oprazime a primiesame zelerovu vnat posekanu nadrobno, struhanku a hrasok. Vsetko osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme trochou masoveho vyvaru a udusime do makka. Articoky vydlabeme lyzickou, naplnime udusenym hraskom, podlejeme vyvarom a udusime domakka.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára