Uvarene parky pokrajame na drobne kusky a zmiesame do uvarenej odkvapkanej fazule. Z ostatnych potravin si pripravime pikantnu omacku, vymiesame a zalejeme nou fazulu. Dame odlezat.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Šalát z bielej fazule
1/4 kg uvarenej bielej fazule, 1/4 l kyslej smotany, lyzica octu, 2 parky, lyzica pazitky a posekanej cibule, cukor, kecup podla chuti, mlete cierne korenie, sol
Uvarene parky pokrajame na drobne kusky a zmiesame do uvarenej odkvapkanej fazule. Z ostatnych potravin si pripravime pikantnu omacku, vymiesame a zalejeme nou fazulu. Dame odlezat.
Uvarene parky pokrajame na drobne kusky a zmiesame do uvarenej odkvapkanej fazule. Z ostatnych potravin si pripravime pikantnu omacku, vymiesame a zalejeme nou fazulu. Dame odlezat.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára