Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme na malé kocky pokrájané mäso, papriku, soľ, korenie. Premiešame a dusíme. Feferón a cesnak pokrájame na malé kúsky a pridáme k mäsu. Tesne pred dovarením pridáme lečo a bielu fazuľu z konzervy. Dochutíme majoránom. Podávame s varenými zemiakmi.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 12. februára 2017
Fazuľový guláš s lečom
300 g bravčového stehna, 1 veľkú cibuľu, mletú červenú papriku, soľ, mleté čierne korenie, feferón, cesnak, 1 konzervu bielej fazule, 1 konzervu leča, majorán
Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme na malé kocky pokrájané mäso, papriku, soľ, korenie. Premiešame a dusíme. Feferón a cesnak pokrájame na malé kúsky a pridáme k mäsu. Tesne pred dovarením pridáme lečo a bielu fazuľu z konzervy. Dochutíme majoránom. Podávame s varenými zemiakmi.
Pokrájanú cibuľu speníme na oleji, pridáme na malé kocky pokrájané mäso, papriku, soľ, korenie. Premiešame a dusíme. Feferón a cesnak pokrájame na malé kúsky a pridáme k mäsu. Tesne pred dovarením pridáme lečo a bielu fazuľu z konzervy. Dochutíme majoránom. Podávame s varenými zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára