Sójové kocky zalejeme vriacim zeleninovým vývarom na 3 až 4 hodiny. Cibuľu očistíme a speníme na rastlinnom oleji. Pridáme mletú červenú papriku, scedené sójové kocky, kyslú kapustu, ktorú sme pokrájali na menšie kúsky a podľa potreby premyli vodou, soľ, mierne podlejeme vodou a udusíme takmer do mäkka. Zahustíme sójovým mliekom, v ktorom sme rozmiešali hladkú múku, a povaríme ešte 20 minút. Podávame s uvarenými zemiakmi.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 12. februára 2017
Sójový segedínsky guláš
1 balík sójových kociek, zeleninový vývar (na 0,25 l vody 1 lyžička vegety), 1 cibuľa, rastlinný olej, mletá červená paprika, 400 g kyslej kapusty, soľ, 0,2 l sójového mlieka, 20 g hladkej múky
Sójové kocky zalejeme vriacim zeleninovým vývarom na 3 až 4 hodiny. Cibuľu očistíme a speníme na rastlinnom oleji. Pridáme mletú červenú papriku, scedené sójové kocky, kyslú kapustu, ktorú sme pokrájali na menšie kúsky a podľa potreby premyli vodou, soľ, mierne podlejeme vodou a udusíme takmer do mäkka. Zahustíme sójovým mliekom, v ktorom sme rozmiešali hladkú múku, a povaríme ešte 20 minút. Podávame s uvarenými zemiakmi.
Sójové kocky zalejeme vriacim zeleninovým vývarom na 3 až 4 hodiny. Cibuľu očistíme a speníme na rastlinnom oleji. Pridáme mletú červenú papriku, scedené sójové kocky, kyslú kapustu, ktorú sme pokrájali na menšie kúsky a podľa potreby premyli vodou, soľ, mierne podlejeme vodou a udusíme takmer do mäkka. Zahustíme sójovým mliekom, v ktorom sme rozmiešali hladkú múku, a povaríme ešte 20 minút. Podávame s uvarenými zemiakmi.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára