Este zmrazenu fazulku vlozime do vriaceho vyvaru, osolime a dusime domakka. Na rajnici zatial na tuku spenime nadrobno nakrajanu cibulu a udusime na platky nakrajane sampinony. Do udusenych hub zamiesame udusenu fazulku. V mlieku rozmiesame hladku muku, struhany syr, okorenime, ochutime majorankou a tymianom a pridame do pokrmu. Na velmi miernom ohni spolu kratko povarime.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľka s hubami v syrovej omáčke
400 g zmrazenej fazulky, pohar vyvaru, cibula, 150 g sampinonov, 1/4 l mlieka, 30 g hladkej muky, 50 g struhaneho syra, mlete cierne korenie, tymian, majoranka, tuk
Este zmrazenu fazulku vlozime do vriaceho vyvaru, osolime a dusime domakka. Na rajnici zatial na tuku spenime nadrobno nakrajanu cibulu a udusime na platky nakrajane sampinony. Do udusenych hub zamiesame udusenu fazulku. V mlieku rozmiesame hladku muku, struhany syr, okorenime, ochutime majorankou a tymianom a pridame do pokrmu. Na velmi miernom ohni spolu kratko povarime.
Este zmrazenu fazulku vlozime do vriaceho vyvaru, osolime a dusime domakka. Na rajnici zatial na tuku spenime nadrobno nakrajanu cibulu a udusime na platky nakrajane sampinony. Do udusenych hub zamiesame udusenu fazulku. V mlieku rozmiesame hladku muku, struhany syr, okorenime, ochutime majorankou a tymianom a pridame do pokrmu. Na velmi miernom ohni spolu kratko povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára