Ocistenu a umytu zelenu fazulku pokrajame po dlzke na rezance a varime v poslenej vode, kym nezmakne. Uvarenu vyberieme, pridame k nej cibulu pokrajanu na tenke listky, zalejeme osladenou octovou vodou a posypeme mletym ciernym korenim.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Šalát zo zelenej fazuľky s octom
400 g zelenej fazulky, 40 g cibule, ocot, 10 g cukru, mlete cierne korenie, voda, sol
Ocistenu a umytu zelenu fazulku pokrajame po dlzke na rezance a varime v poslenej vode, kym nezmakne. Uvarenu vyberieme, pridame k nej cibulu pokrajanu na tenke listky, zalejeme osladenou octovou vodou a posypeme mletym ciernym korenim.
Ocistenu a umytu zelenu fazulku pokrajame po dlzke na rezance a varime v poslenej vode, kym nezmakne. Uvarenu vyberieme, pridame k nej cibulu pokrajanu na tenke listky, zalejeme osladenou octovou vodou a posypeme mletym ciernym korenim.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára