Na oleji spenime posekanu cibulu, pridame cesnak, posekane bylinky a postupne fazulu, paradajkovy pretlak a vsetky koreniny. Mierne poprazime a vmiesame pokrajanu klobasu. Chvilu este spolu dusime, nakoniec ochutime horcicou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Dusená fazuľa s klobásou
500 g klobasy, 2 PL pleja, cibula, 700 g uvarenej fazule, strucik cesnaku, 2 CL koriandra, 4 PL paradajkoveho pretlaku, stipka cukru, trochu sojovej omacky, sol, cierne mlete korenie, 1 CL horcice
Na oleji spenime posekanu cibulu, pridame cesnak, posekane bylinky a postupne fazulu, paradajkovy pretlak a vsetky koreniny. Mierne poprazime a vmiesame pokrajanu klobasu. Chvilu este spolu dusime, nakoniec ochutime horcicou.
Na oleji spenime posekanu cibulu, pridame cesnak, posekane bylinky a postupne fazulu, paradajkovy pretlak a vsetky koreniny. Mierne poprazime a vmiesame pokrajanu klobasu. Chvilu este spolu dusime, nakoniec ochutime horcicou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára