Cicer umyjeme, zalejeme vodou, osolime a nechame postat cez noc. Na druhy den vodu zlejeme, cicer oplachneme a uvarime v mensom mnozstve vody. Makky cicer prelisujeme a zahustime zapraskou pripravenou z masti a muky. Nakoniec ochutime rozotretym cesnakom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Cícerová kaša
500 g cicera, sol, 30 g masti, 30 g hladkej muky, 2 struciky cesnaku, cibula
Cicer umyjeme, zalejeme vodou, osolime a nechame postat cez noc. Na druhy den vodu zlejeme, cicer oplachneme a uvarime v mensom mnozstve vody. Makky cicer prelisujeme a zahustime zapraskou pripravenou z masti a muky. Nakoniec ochutime rozotretym cesnakom.
Cicer umyjeme, zalejeme vodou, osolime a nechame postat cez noc. Na druhy den vodu zlejeme, cicer oplachneme a uvarime v mensom mnozstve vody. Makky cicer prelisujeme a zahustime zapraskou pripravenou z masti a muky. Nakoniec ochutime rozotretym cesnakom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára