Umytu a den vopred namocenu fazulu uvarime a zomelieme. Pridame k nej uvarene postruhane zemiaky, sol, majoran, mlete cierne korenie, nadrobno pokrajanu oprazenu cibulu, vajcia a nadrobno posekane udene maso. Vsetko dobre premiesame a podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi na pomucenej doske sformujeme rezne, ktore obalime v trojobale a na rozohriatom tuku vyprazime z oboch stran do ruzova.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľové rezne
200 g suchej bielej fazule, 150 g udeneho masa, 100 g varenych zemiakov, sol, majoran, mlete cierne korenie, 2 vajcia, cibula, vajce, struhanka, 20 g hladkej muky, tuk na vyprazanie
Umytu a den vopred namocenu fazulu uvarime a zomelieme. Pridame k nej uvarene postruhane zemiaky, sol, majoran, mlete cierne korenie, nadrobno pokrajanu oprazenu cibulu, vajcia a nadrobno posekane udene maso. Vsetko dobre premiesame a podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi na pomucenej doske sformujeme rezne, ktore obalime v trojobale a na rozohriatom tuku vyprazime z oboch stran do ruzova.
Umytu a den vopred namocenu fazulu uvarime a zomelieme. Pridame k nej uvarene postruhane zemiaky, sol, majoran, mlete cierne korenie, nadrobno pokrajanu oprazenu cibulu, vajcia a nadrobno posekane udene maso. Vsetko dobre premiesame a podla potreby zahustime struhankou. Zo zmesi na pomucenej doske sformujeme rezne, ktore obalime v trojobale a na rozohriatom tuku vyprazime z oboch stran do ruzova.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára