Vo vode s masoxom varime najskor spekaciky a olupane zemiaky 5 minut. Potom pridame mrazenu fazulku a tymian a varime 15 minut. Cibulu ocistime, pokrajame na kolieska a zapenime na masle. Ked zhnedne, zdobime nou na tanieri podavane jedlo.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
pondelok 27. februára 2017
Fazuľové struky so špekáčikom
1 balicek mrazenej zelenj fazulky, 2 pary spekacikov, 600 g zemiakov, masox rozpusteny v 1 l vody, tymian, lyzica masla, 2 cibule
Vo vode s masoxom varime najskor spekaciky a olupane zemiaky 5 minut. Potom pridame mrazenu fazulku a tymian a varime 15 minut. Cibulu ocistime, pokrajame na kolieska a zapenime na masle. Ked zhnedne, zdobime nou na tanieri podavane jedlo.
Vo vode s masoxom varime najskor spekaciky a olupane zemiaky 5 minut. Potom pridame mrazenu fazulku a tymian a varime 15 minut. Cibulu ocistime, pokrajame na kolieska a zapenime na masle. Ked zhnedne, zdobime nou na tanieri podavane jedlo.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára