Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Na masti spenime cibulu, pridame pokrajanu klobasu a oprazime. Pridame olupane pokrajane rajciaky, osolime, okorenime, osladime a okyslime. Udusime do makka, zmiesame s fazulou a zjemnime smotanou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Dolnozemská fazuľa s rajčiakmi
250 g fazule, 40 g masti, cibula, 100 g udenej klobasy, 250 g rajciakov, sol, mlete cierne korenie, cukor, ocot, 0,1 l smotany
Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Na masti spenime cibulu, pridame pokrajanu klobasu a oprazime. Pridame olupane pokrajane rajciaky, osolime, okorenime, osladime a okyslime. Udusime do makka, zmiesame s fazulou a zjemnime smotanou.
Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Na masti spenime cibulu, pridame pokrajanu klobasu a oprazime. Pridame olupane pokrajane rajciaky, osolime, okorenime, osladime a okyslime. Udusime do makka, zmiesame s fazulou a zjemnime smotanou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára