Sosovicu umyjeme, zalejeme chladnou vodou a nechame postat 2 az 3 hodiny. Potom ju uvarime vo vode, v ktorej bola namocena. Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime v rozohriatej masti do zlata, pridame zomlete maso, za staleho miesania oprazime, podlejeme masovym vyvarom, pridame kecup, sol a udusime do makka. Stavu nechame z vacsej casti odparit, pridame uvarenu scedenu sosovicu a spolu trocha podusime.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
štvrtok 23. februára 2017
Mleté mäso so šošovicou
300 g sosovice, 1 cibulu, 40 g masti, 250 g mleteho bravcoveho a hovadzieho masa, masovy vyvar, 2 lyzice kecupu, sol
Sosovicu umyjeme, zalejeme chladnou vodou a nechame postat 2 az 3 hodiny. Potom ju uvarime vo vode, v ktorej bola namocena. Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime v rozohriatej masti do zlata, pridame zomlete maso, za staleho miesania oprazime, podlejeme masovym vyvarom, pridame kecup, sol a udusime do makka. Stavu nechame z vacsej casti odparit, pridame uvarenu scedenu sosovicu a spolu trocha podusime.
Sosovicu umyjeme, zalejeme chladnou vodou a nechame postat 2 az 3 hodiny. Potom ju uvarime vo vode, v ktorej bola namocena. Cibulu pokrajanu nadrobno oprazime v rozohriatej masti do zlata, pridame zomlete maso, za staleho miesania oprazime, podlejeme masovym vyvarom, pridame kecup, sol a udusime do makka. Stavu nechame z vacsej casti odparit, pridame uvarenu scedenu sosovicu a spolu trocha podusime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára