Hrach a fazulu namocime cez noc. Spolocne so sosovicou uvarime vo vode. Ku skoro makkym strukovinam pridame ocistenu ostruhanu alebo nadrobno pokrajanu zeleninu, zahustime zapraskou, okorenime majorankou, vlozime kocku bylinkovu bazalka-tymian a dovarime domakka. Mozeme pridat cesnak.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Bratská polievka
Na 4 porcie: 50 g hrachu, 50 g fazule, 50 g sosovice, kocka bylinkova bazalka-tymian, sol, majoranka, 80 g korenovej zeleniny, lyzica oleja
Hrach a fazulu namocime cez noc. Spolocne so sosovicou uvarime vo vode. Ku skoro makkym strukovinam pridame ocistenu ostruhanu alebo nadrobno pokrajanu zeleninu, zahustime zapraskou, okorenime majorankou, vlozime kocku bylinkovu bazalka-tymian a dovarime domakka. Mozeme pridat cesnak.
Hrach a fazulu namocime cez noc. Spolocne so sosovicou uvarime vo vode. Ku skoro makkym strukovinam pridame ocistenu ostruhanu alebo nadrobno pokrajanu zeleninu, zahustime zapraskou, okorenime majorankou, vlozime kocku bylinkovu bazalka-tymian a dovarime domakka. Mozeme pridat cesnak.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára