Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Zvlast uvarime krupy s lyzicou masti. Pridame uvarenu fazulu, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a ochutime majoranom. Posypeme nadrobno posekanou petrzlenovou vnatou, ozdobime osminkami rajciakov a zapecieme. Pred podavanim posypeme nadrobno pokrajanou cibulou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Biela fazuľa s krúpami
200 g suchej bielej fazule, 300 g krup, lyzica masti, sol, mlete cierne korenie, majoran, petrzlenova vnat, 2 rajciaky, cibula
Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Zvlast uvarime krupy s lyzicou masti. Pridame uvarenu fazulu, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a ochutime majoranom. Posypeme nadrobno posekanou petrzlenovou vnatou, ozdobime osminkami rajciakov a zapecieme. Pred podavanim posypeme nadrobno pokrajanou cibulou.
Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Zvlast uvarime krupy s lyzicou masti. Pridame uvarenu fazulu, osolime, okorenime mletym ciernym korenim a ochutime majoranom. Posypeme nadrobno posekanou petrzlenovou vnatou, ozdobime osminkami rajciakov a zapecieme. Pred podavanim posypeme nadrobno pokrajanou cibulou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára