Maso pokrajame na male kusky. Cibulu posekanu nadrobno spenime v rozohriatom tuku, pridame maso, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme masovym vyvarom a udusime takmer do makka. Pocas dusenia podla potreby podlievame. Potom pridame hrasok a zomlety mak, podlejeme vinom a dodusime. Do hotoveho zamiesame petrzlenovu vnat posekanu nadrobno.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
sobota 25. februára 2017
Jahňacie mäso s hráškom
400 g predneho jahnacieho masa, cibula, 40 g tuku, mlete cierne korenie, masovy vyvar, 400 g cerstveho hrasku, lyzica zomleteho maku, 1 dl bieleho vina, lyzica petrzlenovej vnate posekanej nadrobno
Maso pokrajame na male kusky. Cibulu posekanu nadrobno spenime v rozohriatom tuku, pridame maso, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme masovym vyvarom a udusime takmer do makka. Pocas dusenia podla potreby podlievame. Potom pridame hrasok a zomlety mak, podlejeme vinom a dodusime. Do hotoveho zamiesame petrzlenovu vnat posekanu nadrobno.
Maso pokrajame na male kusky. Cibulu posekanu nadrobno spenime v rozohriatom tuku, pridame maso, osolime, okorenime mletym ciernym korenim, podlejeme masovym vyvarom a udusime takmer do makka. Pocas dusenia podla potreby podlievame. Potom pridame hrasok a zomlety mak, podlejeme vinom a dodusime. Do hotoveho zamiesame petrzlenovu vnat posekanu nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára