Ocistenu mrkvu a kalerab umyjeme, pokrajame na male kocky, dame na rozpustene maslo, podlejeme vodou a dusime. Dalej pridame hrasok, osolime a udusime do makka. Primiesame posekany zeleny petrzlen, cukor, posypeme mukou a podusime. Udusenu zeleninu zalejeme smotanou, nechame zovriet a zamiesame.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Hrášok, mrkva a kaleráb so smotanou
200 g mrkvy, 200 g kalerabu, 60 g maslu, 200 g sterilizovaneho hrasku, sol, zeleny petrzlen, 10 g cukru, 20 g hladkej muky, 1/4 l sladkej smotany
Ocistenu mrkvu a kalerab umyjeme, pokrajame na male kocky, dame na rozpustene maslo, podlejeme vodou a dusime. Dalej pridame hrasok, osolime a udusime do makka. Primiesame posekany zeleny petrzlen, cukor, posypeme mukou a podusime. Udusenu zeleninu zalejeme smotanou, nechame zovriet a zamiesame.
Ocistenu mrkvu a kalerab umyjeme, pokrajame na male kocky, dame na rozpustene maslo, podlejeme vodou a dusime. Dalej pridame hrasok, osolime a udusime do makka. Primiesame posekany zeleny petrzlen, cukor, posypeme mukou a podusime. Udusenu zeleninu zalejeme smotanou, nechame zovriet a zamiesame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára