Prebratu a umytu fazulu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej voe. Na masti uprazime ocistenu zeleninu pokrajanu na kocky, pridame postruhanu cibulu, rozotrety cesnak a muku. Poprazime a zalejeme vodou. Prilejeme do variacej sa fazule. Makku posolime, pridame mlete cierne korenie, majoran a podla chuti ocot.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľová polievka so zeleninou
150 g fazule, 20 g masti, 80 g korenovej zeleniny, 20 g cibule, 30 g hladkej muky, mlete cierne korenie, majoran, cesnak, ocot, sol
Prebratu a umytu fazulu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej voe. Na masti uprazime ocistenu zeleninu pokrajanu na kocky, pridame postruhanu cibulu, rozotrety cesnak a muku. Poprazime a zalejeme vodou. Prilejeme do variacej sa fazule. Makku posolime, pridame mlete cierne korenie, majoran a podla chuti ocot.
Prebratu a umytu fazulu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej voe. Na masti uprazime ocistenu zeleninu pokrajanu na kocky, pridame postruhanu cibulu, rozotrety cesnak a muku. Poprazime a zalejeme vodou. Prilejeme do variacej sa fazule. Makku posolime, pridame mlete cierne korenie, majoran a podla chuti ocot.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára