Prebratu a umytu sosovicu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej vode, pridame umyte huby, bobkovy list a kyslu kapustu. Ked je uz makka, v smotane rozmiesame muku a za staleho miesania prilejeme do uvarenej sosovice a este trochu povarime.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Šošovicová polievka s kyslou kapustou a hubami
100 g sosovice, 10 g susenych hub, 200 g kyslej kapusty, 1/4 l kyslej smotany, 20 g hladkej muky, bobkovy list, sol
Prebratu a umytu sosovicu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej vode, pridame umyte huby, bobkovy list a kyslu kapustu. Ked je uz makka, v smotane rozmiesame muku a za staleho miesania prilejeme do uvarenej sosovice a este trochu povarime.
Prebratu a umytu sosovicu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej vode, pridame umyte huby, bobkovy list a kyslu kapustu. Ked je uz makka, v smotane rozmiesame muku a za staleho miesania prilejeme do uvarenej sosovice a este trochu povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára