Ocisteny, vopred namoceny hrach dame varit s pokrajanym ocistenym zelerom. Z masti a muky urobime zaprazku, pridame posekanu cibulu, poprazime a zalejeme vodou. Pridame do uvareneho hrachu, posolime a spolu povarime. Nakoniec zamiesame korenie.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Hrachová kaša so zelerom
1/4 kg sucheho hrachu, 50 g zeleru, 40 g masti, 40 g hladkej muky, cibula, mlete cierne korenie, voda, sol
Ocisteny, vopred namoceny hrach dame varit s pokrajanym ocistenym zelerom. Z masti a muky urobime zaprazku, pridame posekanu cibulu, poprazime a zalejeme vodou. Pridame do uvareneho hrachu, posolime a spolu povarime. Nakoniec zamiesame korenie.
Ocisteny, vopred namoceny hrach dame varit s pokrajanym ocistenym zelerom. Z masti a muky urobime zaprazku, pridame posekanu cibulu, poprazime a zalejeme vodou. Pridame do uvareneho hrachu, posolime a spolu povarime. Nakoniec zamiesame korenie.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára