Na masle zapenime cibulu posekanu nadrobno, pridame hrasok a pokrajanu sunku. Vsetko podlejeme vyvarom z masa, posolime a podusime do polomakka. Potom preberieme ryzu, umyjeme ju a pridame k hrasku a sunke, dobre podlejeme vodou a dusime, az kym ryza nezmakne. Nakoniec pridame struhany tvrdy syr.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
pondelok 27. februára 2017
Rizoto s hráškom a šunkou
1/2 kg zeleneho hrasku, 60 g masla, 1/2 cibule, 100 g sunky, 100 g ryze, 50 g tvrdeho syra, vyvar z masa, sol
Na masle zapenime cibulu posekanu nadrobno, pridame hrasok a pokrajanu sunku. Vsetko podlejeme vyvarom z masa, posolime a podusime do polomakka. Potom preberieme ryzu, umyjeme ju a pridame k hrasku a sunke, dobre podlejeme vodou a dusime, az kym ryza nezmakne. Nakoniec pridame struhany tvrdy syr.
Na masle zapenime cibulu posekanu nadrobno, pridame hrasok a pokrajanu sunku. Vsetko podlejeme vyvarom z masa, posolime a podusime do polomakka. Potom preberieme ryzu, umyjeme ju a pridame k hrasku a sunke, dobre podlejeme vodou a dusime, az kym ryza nezmakne. Nakoniec pridame struhany tvrdy syr.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára