Nadrobno pokrajanu cibulu spenime na masti, pridame na kocky pokrajane maso, rascu, kyslu kapustu a trochu cukru. Potom pridame den vopred namocenu fazulu, vino, podla potreby vodu a na miernom ohni varime do makka bez miesania.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľa s kyslou kapustou a vínom
125 g suchej bielej fazule, 500 g kyslej kapusty, 300 g bravcoveho pliecka, 30 g masti, cibula, sol, rasca, cukor, 1 dl bieleho vina
Nadrobno pokrajanu cibulu spenime na masti, pridame na kocky pokrajane maso, rascu, kyslu kapustu a trochu cukru. Potom pridame den vopred namocenu fazulu, vino, podla potreby vodu a na miernom ohni varime do makka bez miesania.
Nadrobno pokrajanu cibulu spenime na masti, pridame na kocky pokrajane maso, rascu, kyslu kapustu a trochu cukru. Potom pridame den vopred namocenu fazulu, vino, podla potreby vodu a na miernom ohni varime do makka bez miesania.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára