Uvarenú fazuľu, cesnak a cibuľu zomelieme (rozmixujeme), osolíme a ochutíme citrónovou šťavou, pridáme nasekanú vňať, prášok do pečiva a necháme 1 hodinu odpočívať. Vytvarujeme placky a necháme ešte 1 hodinu odležať. Na rozohriatom oleji opekáme po obidvoch stranách.ale ani suché biele vínko nie je na zahodenie.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
pondelok 27. februára 2017
Fazuľové placky
4 hrnčeky uvarenej fazule, 2 cibule, 3 strúčiky cesnaku, soľ, šťava z 1 citrónu, zväzok petržlenovej vňate, 1/4 prášku do pečiva, olej
Uvarenú fazuľu, cesnak a cibuľu zomelieme (rozmixujeme), osolíme a ochutíme citrónovou šťavou, pridáme nasekanú vňať, prášok do pečiva a necháme 1 hodinu odpočívať. Vytvarujeme placky a necháme ešte 1 hodinu odležať. Na rozohriatom oleji opekáme po obidvoch stranách.ale ani suché biele vínko nie je na zahodenie.
Uvarenú fazuľu, cesnak a cibuľu zomelieme (rozmixujeme), osolíme a ochutíme citrónovou šťavou, pridáme nasekanú vňať, prášok do pečiva a necháme 1 hodinu odpočívať. Vytvarujeme placky a necháme ešte 1 hodinu odležať. Na rozohriatom oleji opekáme po obidvoch stranách.ale ani suché biele vínko nie je na zahodenie.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára