Namocenu fazulu dame varit. Ked je uz fazula skoro makka, pridame pokrajane ocistene zemiaky, posolime a spolu dovarime. Kyslu kapustu uvarime osobitne. Slaninu pokrajame, rozskvarime, pridame nadrobno posekanu cibulu, muku a spolu poprazime. Pridame do fazule s kapustou a spolu povarime.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Kyslá kapusta s fazuľou a so zemiakmi
150 g fazule, 1/2 g kyslej kapusty, 1/4 kg zemiakov, 80 g slaniny, 40 g cibule, 20 g hladkej muky, voda, sol
Namocenu fazulu dame varit. Ked je uz fazula skoro makka, pridame pokrajane ocistene zemiaky, posolime a spolu dovarime. Kyslu kapustu uvarime osobitne. Slaninu pokrajame, rozskvarime, pridame nadrobno posekanu cibulu, muku a spolu poprazime. Pridame do fazule s kapustou a spolu povarime.
Namocenu fazulu dame varit. Ked je uz fazula skoro makka, pridame pokrajane ocistene zemiaky, posolime a spolu dovarime. Kyslu kapustu uvarime osobitne. Slaninu pokrajame, rozskvarime, pridame nadrobno posekanu cibulu, muku a spolu poprazime. Pridame do fazule s kapustou a spolu povarime.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára