Uvarime udene maso. Ked zmakne, pridame ocistene fazulove struky a uvarime ich domakka. Vo velkom mnozstve posolenej vody uvarime cestoviny, pomastime ich maslom a vlozime do stredu plochej misy. Maso nakrajame na platky a ukladame ich na misu striedavo s fazulovymi strukmi. Fazulove struky posypeme oprazenou struhankou. Cestoviny posypeme postruhanym syrom a petrzlenovou vnatou pokrajanou nadrobno.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
pondelok 27. februára 2017
Fazuľové struky varené s údeným mäsom
1 kg fazulovych strukov, 1/4 kg udeneho masa, 40 g masla, 2 lyzice struhanky, 1/2 kg varenych cestovin, 100 g tvrdeho syra, 50 g masla, mlete cierne korenie, petrzlenova vnat, sol
Uvarime udene maso. Ked zmakne, pridame ocistene fazulove struky a uvarime ich domakka. Vo velkom mnozstve posolenej vody uvarime cestoviny, pomastime ich maslom a vlozime do stredu plochej misy. Maso nakrajame na platky a ukladame ich na misu striedavo s fazulovymi strukmi. Fazulove struky posypeme oprazenou struhankou. Cestoviny posypeme postruhanym syrom a petrzlenovou vnatou pokrajanou nadrobno.
Uvarime udene maso. Ked zmakne, pridame ocistene fazulove struky a uvarime ich domakka. Vo velkom mnozstve posolenej vody uvarime cestoviny, pomastime ich maslom a vlozime do stredu plochej misy. Maso nakrajame na platky a ukladame ich na misu striedavo s fazulovymi strukmi. Fazulove struky posypeme oprazenou struhankou. Cestoviny posypeme postruhanym syrom a petrzlenovou vnatou pokrajanou nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára