Suchu fazulu namocime den vopred do studenej vody. Na druhy den k nej pridame pokrajane udene maso a spolu uvarime do polomakka. Potom pridame sparene krupky, ocistenu a pokrajanu mrkvu s petrzlenom a uvarime domakka. Nakoniec osolime a podla chuti pridame petrzlenovu vnat posekanu nadrobno.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľa s údeným mäsom a krúpkami
150 g suchej fazule, 200 g udeneho masa, 50 g krupok, 2 mrkvy, petrzlen, sol, petrzlenova vnat
Suchu fazulu namocime den vopred do studenej vody. Na druhy den k nej pridame pokrajane udene maso a spolu uvarime do polomakka. Potom pridame sparene krupky, ocistenu a pokrajanu mrkvu s petrzlenom a uvarime domakka. Nakoniec osolime a podla chuti pridame petrzlenovu vnat posekanu nadrobno.
Suchu fazulu namocime den vopred do studenej vody. Na druhy den k nej pridame pokrajane udene maso a spolu uvarime do polomakka. Potom pridame sparene krupky, ocistenu a pokrajanu mrkvu s petrzlenom a uvarime domakka. Nakoniec osolime a podla chuti pridame petrzlenovu vnat posekanu nadrobno.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára