Vopred namocen sosovicu uvarime domakka a scedime. V rozohriatej masti oprazime platky pokrajaneho udeneho bocika a cibulu pokrajanu nadrobno. Potom pridame ocistene pory a zelene papriky pokrajane na kolieska, vajce, sol, mlete cierne korenie a scedenu sosovicu. Vsetko spolu zlahka premiesame, vlozime do ohnovzdornej misy a zapecieme vo vyhriatej rure. Podla chuti mozeme pred zapecenim pridat rozotrety cesnak.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Zapekaná šošovica
400 g sosovice, lyzica masti, 200 g udeneho bocika, 2 cibule, 2 pory, 2 zelene papriky, vajce, sol, mlete cierne korenie
Vopred namocen sosovicu uvarime domakka a scedime. V rozohriatej masti oprazime platky pokrajaneho udeneho bocika a cibulu pokrajanu nadrobno. Potom pridame ocistene pory a zelene papriky pokrajane na kolieska, vajce, sol, mlete cierne korenie a scedenu sosovicu. Vsetko spolu zlahka premiesame, vlozime do ohnovzdornej misy a zapecieme vo vyhriatej rure. Podla chuti mozeme pred zapecenim pridat rozotrety cesnak.
Vopred namocen sosovicu uvarime domakka a scedime. V rozohriatej masti oprazime platky pokrajaneho udeneho bocika a cibulu pokrajanu nadrobno. Potom pridame ocistene pory a zelene papriky pokrajane na kolieska, vajce, sol, mlete cierne korenie a scedenu sosovicu. Vsetko spolu zlahka premiesame, vlozime do ohnovzdornej misy a zapecieme vo vyhriatej rure. Podla chuti mozeme pred zapecenim pridat rozotrety cesnak.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára