Panvicu zohrejeme a potom v nej do zlatohneda oprazime cibulku. Ocistenu a umytu fazulku vlozime do panvice a uvarime. Potom stisime privod tepla a 20 minut dusime. Ked je fazulka uvarena, z masla a muky urobime svetlu zaprazku a vmiesame do fazulky. Potom zmiesame 1/2 l mlieka so 4 vajickami a vylejeme na fazulku. V rure pecieme 15 minut a nakoniec zjemnime kyslou smotanou.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľka s vajíčkom
1 kg fazulky, 2 cervene cibule, 4 vajcia, 1/2 l mlieka, maslo, muka, cervena paprika
Panvicu zohrejeme a potom v nej do zlatohneda oprazime cibulku. Ocistenu a umytu fazulku vlozime do panvice a uvarime. Potom stisime privod tepla a 20 minut dusime. Ked je fazulka uvarena, z masla a muky urobime svetlu zaprazku a vmiesame do fazulky. Potom zmiesame 1/2 l mlieka so 4 vajickami a vylejeme na fazulku. V rure pecieme 15 minut a nakoniec zjemnime kyslou smotanou.
Panvicu zohrejeme a potom v nej do zlatohneda oprazime cibulku. Ocistenu a umytu fazulku vlozime do panvice a uvarime. Potom stisime privod tepla a 20 minut dusime. Ked je fazulka uvarena, z masla a muky urobime svetlu zaprazku a vmiesame do fazulky. Potom zmiesame 1/2 l mlieka so 4 vajickami a vylejeme na fazulku. V rure pecieme 15 minut a nakoniec zjemnime kyslou smotanou.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára