400
g bielej sterilizovanej fazule, dve sladkokyslé sterilizované
uhorky, dve červené cibule, petržlenová vňať
Nálev:
štyri lyžice olivového oleja, dve lyžice bieleho vínneho octu,
dve lyžice pikantného kečupu, jeden strúčik cesnaku, soľ
Uhorky nakrájame na drobné kocky, cibuľu na kolieska, vložíme do misy, pridáme scedenú a odkvapkanú sterilizovanú fazuľu, zalejeme nálevom, premiešame a na chladnom mieste necháme hodinu odležať. Šalát podávame s posekanou petržlenovou vňaťou.
Nálev: olej, ocot a kečup rozšľaháme, pridáme pretlačený cesnak, soľ a premiešame.
Uhorky nakrájame na drobné kocky, cibuľu na kolieska, vložíme do misy, pridáme scedenú a odkvapkanú sterilizovanú fazuľu, zalejeme nálevom, premiešame a na chladnom mieste necháme hodinu odležať. Šalát podávame s posekanou petržlenovou vňaťou.
Nálev: olej, ocot a kečup rozšľaháme, pridáme pretlačený cesnak, soľ a premiešame.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára