streda 9. januára 2019

Bravčové mäso so zelenou fazuľkou a s rajčiakmi

400 g bravčovej krkovičky., mleté čierne korenie., soľ., cibuľa., 40 g karí., 250 g zelenej fazuľky., 150 g rajčiakov., zelená petržlenová vňať
Mäso pokrájame na rezne, okoreníme mletým čiernym korením a osolíme. Cibuľu pokrájame nadrobno, speníme na masti, pridáme mäso, opečieme ho z obidvoch strán, poprášime karí a udusíme do mäkka. Fazuľku, očistíme, pokrájame na kúsky dlhé 2 cm a uvaríme v osolenej vode. Pridáme k mäsu spolu s olúpanými pokrájanými rajčiakmi, posypeme zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno a dusíme. 

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára