nedeľa 12. februára 2017

Mexický guláš s fazuľou

400 g hovädzieho mäsa zo stehna, 2 cibule, olej, 1/2 lyžičky mletého čierneho korenia, 1 lyžičku mletej červenej papriky, 4 strúčiky cesnaku, 3 papriky (žltú, zelenú a červenú), 1 konzervu červenej fazule, 1 konzervu kukurice, 1 paradajkový pretlak, soľ
Pokrájanú cibuľu dáme na tuk, krátko osmažíme, okoreníme, pridáme mletú červenú papriku, mäso pokrájané na kocky a dusíme. Keď je mäso polomäkké, pridáme cesnak a pokrájanú červenú, zelenú a žltú papriku. Keď je mäso mäkké, pridáme konzervu fazule a konzervu kukurice bez šťavy. Nakoniec primiešame paradajkový pretlak a ochutíme soľou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára