Fazulku ocistime a pokrajame na mensie kusky. Tvrdy syr postruhame. Fazulku uvarime v osolenej vode, scedime, pomiesame s postruhanym syrom a ulozime do vymasteneho a vysypaneho pekaca. Zalejeme osolenou smotanou, v ktorej sme rozslahali vajcia. Posypeme struhankou a zapecieme vo vyhriatej rure.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
pondelok 27. februára 2017
Zapekaná zelená fazuľka
400 g zelenej fazulky, 100 g tvrdeho syra, 20 g masti, 0,25 l smotany, 4 vajcia, struhanka, sol
Fazulku ocistime a pokrajame na mensie kusky. Tvrdy syr postruhame. Fazulku uvarime v osolenej vode, scedime, pomiesame s postruhanym syrom a ulozime do vymasteneho a vysypaneho pekaca. Zalejeme osolenou smotanou, v ktorej sme rozslahali vajcia. Posypeme struhankou a zapecieme vo vyhriatej rure.
Fazulku ocistime a pokrajame na mensie kusky. Tvrdy syr postruhame. Fazulku uvarime v osolenej vode, scedime, pomiesame s postruhanym syrom a ulozime do vymasteneho a vysypaneho pekaca. Zalejeme osolenou smotanou, v ktorej sme rozslahali vajcia. Posypeme struhankou a zapecieme vo vyhriatej rure.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára