utorok 14. februára 2017

Grilované kuracie prsia s hruškami a cícerovým pyré

2 cervene papriky, 2 hrusky, 2 CL balzamikoveho octu, 1 PL olivoveho oleja, 420 g konzerva ciceru, polovica cibule, strucik cesnaku, 500 g kuracich prs
Nakrajame papriku na pasiky. Opecieme ich na grilovacej panvici do makka a nakrajame na male kocky. Hrusky nakrajame na male kocky, dame do misky a primiesame papriku, ocot a 2 CL olivoveho oleja. Zlejeme vodu z cicera, dame do mixera a vymixujeme so 100 ml vody. Cibulu a cesnak nakrajame na drobno. Do panvice dame zohriat olej, pridame cesnak a cibulu a oprazime do sklovita. Pridame rozmixovany cicer a zohrejeme. Maso opecieme na grilovacej panvici alebo klasickej panvici do zlatista 20 minut. Na taniere naservirujeme kuracie prsia poliate paprikovou zmesou a cicerove pyre.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára