Na rozpustenom masle zapenime pokrajanu cibulu, pridame drozdie a prazime, kym sa na drozdi utvori korka a zacne vonat. Pridame ocistenu a pokrajanu zeleninu a na stvrtky pokrajane rajciaky a spolu podusime. Nakoniec zalejeme osolenymi a okorenymi vajcami a za staleho miesania nechame stuhnut. Podavame so slanym pecivom.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Zeleninový mozoček s droždím
40 g masla, 40 g cibule, 60 g drozdia, 1 mensi karfiol, 40 g mrkvy, 40 g rajciakov, sol, mlete cierne korenie, 2 vajcia
Na rozpustenom masle zapenime pokrajanu cibulu, pridame drozdie a prazime, kym sa na drozdi utvori korka a zacne vonat. Pridame ocistenu a pokrajanu zeleninu a na stvrtky pokrajane rajciaky a spolu podusime. Nakoniec zalejeme osolenymi a okorenymi vajcami a za staleho miesania nechame stuhnut. Podavame so slanym pecivom.
Na rozpustenom masle zapenime pokrajanu cibulu, pridame drozdie a prazime, kym sa na drozdi utvori korka a zacne vonat. Pridame ocistenu a pokrajanu zeleninu a na stvrtky pokrajane rajciaky a spolu podusime. Nakoniec zalejeme osolenymi a okorenymi vajcami a za staleho miesania nechame stuhnut. Podavame so slanym pecivom.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára