Cibulu spenime na oleji, pridame pokrajane paradajky, papriky, baraninu a dusime. Ked je maso napoly makke, pridame ryzu, vegetu, majoran, petrzlenovu vnat, podlejeme vyvarom a dodusime. Nakoniec dodame sterilizovany hrasok, podla chuti osolime, dobre premiesame a podavame s uhorkami.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
štvrtok 16. februára 2017
Baranie rizoto s hráškom
750 g baraniny, 2 cibule, 4 paradajky, 2 zelene papriky, 250 g ryze, 250 g zeleneho hrasku, lyzica vegety, 1/2 lyzicky mleteho cierneho korenia, 2 lyzice petrzlenovej vnate, lyzica majoranu, olej, 5 dl vyvaru
Cibulu spenime na oleji, pridame pokrajane paradajky, papriky, baraninu a dusime. Ked je maso napoly makke, pridame ryzu, vegetu, majoran, petrzlenovu vnat, podlejeme vyvarom a dodusime. Nakoniec dodame sterilizovany hrasok, podla chuti osolime, dobre premiesame a podavame s uhorkami.
Cibulu spenime na oleji, pridame pokrajane paradajky, papriky, baraninu a dusime. Ked je maso napoly makke, pridame ryzu, vegetu, majoran, petrzlenovu vnat, podlejeme vyvarom a dodusime. Nakoniec dodame sterilizovany hrasok, podla chuti osolime, dobre premiesame a podavame s uhorkami.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára