Fazulkove struky zbavime vlaken, pokrajame na mensie kusky, uvarime v osolenej vode do makka, scedime a pokvapkame slnecnicovym olejom a citronovou stavou. Pridame slane ocka, kopor pokrajany nadrobno a posekanu petrzlenovu vnat. Vsetko spolu premiesame a podavame vychladene.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
piatok 10. februára 2017
Fazuľkový šalát s očkami
500 g mladych fazulkovych strukov, sol, lyzica slnecnicoveho oleja, citronova stava, konzerva slanych ociek v oleji, cerstvy kopor, petrzlenova vnat
Fazulkove struky zbavime vlaken, pokrajame na mensie kusky, uvarime v osolenej vode do makka, scedime a pokvapkame slnecnicovym olejom a citronovou stavou. Pridame slane ocka, kopor pokrajany nadrobno a posekanu petrzlenovu vnat. Vsetko spolu premiesame a podavame vychladene.
Fazulkove struky zbavime vlaken, pokrajame na mensie kusky, uvarime v osolenej vode do makka, scedime a pokvapkame slnecnicovym olejom a citronovou stavou. Pridame slane ocka, kopor pokrajany nadrobno a posekanu petrzlenovu vnat. Vsetko spolu premiesame a podavame vychladene.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára