Prebratu a umytu sosovicu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej vode. Pridame do nej bobkovy list. Pred dovarenim pridame ocistene zemiaky pokrajane na kocky a posolime. Z kysleho mlieka a hladkej muky pripravime zatrepku, ktoru cez sito za staleho miesania prilievame do variacej sa sosovice. Nakoniec podla chuti pridame ocot.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Kyslá šošovicová polievka so zemiakmi
80 g sosovice, 100 g zemiakov, 1/4 l kysleho mlieka, 40 g hladkej muky, bobkovy list, ocot, sol
Prebratu a umytu sosovicu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej vode. Pridame do nej bobkovy list. Pred dovarenim pridame ocistene zemiaky pokrajane na kocky a posolime. Z kysleho mlieka a hladkej muky pripravime zatrepku, ktoru cez sito za staleho miesania prilievame do variacej sa sosovice. Nakoniec podla chuti pridame ocot.
Prebratu a umytu sosovicu namocime na 24 hodin do vody. Varime ju v tej istej vode. Pridame do nej bobkovy list. Pred dovarenim pridame ocistene zemiaky pokrajane na kocky a posolime. Z kysleho mlieka a hladkej muky pripravime zatrepku, ktoru cez sito za staleho miesania prilievame do variacej sa sosovice. Nakoniec podla chuti pridame ocot.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára