Vecer dame namocit fazulu. Rano vodu zlejeme a dame novu. Zalejeme do pol hrnca. Pridame rebierka, stipku korenia, malu lyzicku papriky, bobkovy list a sol podla potreby. Nechame varit, kym nebude fazula skoro hotova. Rebierka vyberieme a pridame pokrajane zemiaky. Voda musi byt stale do pol hrnca. Ked su zemiaky skoro uvarene, pridame smotany, dobre vymiesane s mukou. Nechame prevriet 5 minut.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľová polievka na smotane a s údeným mäsom
suchu fazulu, 3 ks udenych rebierok, 2 kysle a slahackovu smotanu, mlete korenie, mletu papriku, sol, bobkovy list, 4 zemiaky a 2 lyzice hladkej muky
Vecer dame namocit fazulu. Rano vodu zlejeme a dame novu. Zalejeme do pol hrnca. Pridame rebierka, stipku korenia, malu lyzicku papriky, bobkovy list a sol podla potreby. Nechame varit, kym nebude fazula skoro hotova. Rebierka vyberieme a pridame pokrajane zemiaky. Voda musi byt stale do pol hrnca. Ked su zemiaky skoro uvarene, pridame smotany, dobre vymiesane s mukou. Nechame prevriet 5 minut.
Vecer dame namocit fazulu. Rano vodu zlejeme a dame novu. Zalejeme do pol hrnca. Pridame rebierka, stipku korenia, malu lyzicku papriky, bobkovy list a sol podla potreby. Nechame varit, kym nebude fazula skoro hotova. Rebierka vyberieme a pridame pokrajane zemiaky. Voda musi byt stale do pol hrnca. Ked su zemiaky skoro uvarene, pridame smotany, dobre vymiesane s mukou. Nechame prevriet 5 minut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára