Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Zvlast uvarime krupy s lyzicou masti. Udenu slaninu pokrajame na male kocky, oprazime, pridame nadrobno pokrajanu cibulu, oprazime a zmiesame so scedenou fazulou a krupami. Okorenime mletym ciernym korenim.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Slovácka fazuľa s krúpami
150 g bielej fazule, 200 g krup, lyzica masti, 80 g udenej slaniny, cibula, mlete cierne korenie, sol
Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Zvlast uvarime krupy s lyzicou masti. Udenu slaninu pokrajame na male kocky, oprazime, pridame nadrobno pokrajanu cibulu, oprazime a zmiesame so scedenou fazulou a krupami. Okorenime mletym ciernym korenim.
Den vopred namocenu fazulu uvarime domakka. Zvlast uvarime krupy s lyzicou masti. Udenu slaninu pokrajame na male kocky, oprazime, pridame nadrobno pokrajanu cibulu, oprazime a zmiesame so scedenou fazulou a krupami. Okorenime mletym ciernym korenim.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára