Prebranu fazulu premyjeme studenou vodou. Zalejeme studenou vodou a nechame aspon 6 hodin napucat. Potom ju scedime, zalejeme cerstvou vodou a uvarime domakka. Scedime ju, pridame uvarene na kolieska nakrajane parky, na rezance nakrajanu uhorku a papriky, na kocky nakrajanu cibulu, mrkvu a zeler a dalsie suroviny. Lahko premiesame a premiesanu zmes nechame aspon hodinu odlezat v chlade.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
sobota 11. februára 2017
Fazuľový šalát strýka Alojza
400 g bielej fazule, 2 parky, sterilizovana uhorka, cervena, zelena a zlta paprika, cibula, kusok varenej mrkvy a zeleru, olej, mlete cierne korenie, cukor, ocot, sol
Prebranu fazulu premyjeme studenou vodou. Zalejeme studenou vodou a nechame aspon 6 hodin napucat. Potom ju scedime, zalejeme cerstvou vodou a uvarime domakka. Scedime ju, pridame uvarene na kolieska nakrajane parky, na rezance nakrajanu uhorku a papriky, na kocky nakrajanu cibulu, mrkvu a zeler a dalsie suroviny. Lahko premiesame a premiesanu zmes nechame aspon hodinu odlezat v chlade.
Prebranu fazulu premyjeme studenou vodou. Zalejeme studenou vodou a nechame aspon 6 hodin napucat. Potom ju scedime, zalejeme cerstvou vodou a uvarime domakka. Scedime ju, pridame uvarene na kolieska nakrajane parky, na rezance nakrajanu uhorku a papriky, na kocky nakrajanu cibulu, mrkvu a zeler a dalsie suroviny. Lahko premiesame a premiesanu zmes nechame aspon hodinu odlezat v chlade.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára