nedeľa 26. februára 2017

Fazuľové fašírky

4 porcie: 200 g bielej fazule, 150 g udeneho masa, 100 g zemiakov, cibula, 3 vajcia, majoran, mlete cierne korenie, sol, struhanka, hladka muka, olej
Umytu a den vopred namocenu fazulu uvarime a pomelieme. Zemiaky osupeme, uvarime a postruhame. Nadrobno pokrajame udene maso  a cibulu, ktoru potom oprazime na oleji. K pomletej fazuli pridame postruhane zemiaky, udene maso, oprazenu cibulu, 2 vajcia, sol, majoran, cierne korenie. Vsetko dobre premiesame, podla potreby zahustime struhankou. Na pomucenej doske zo zmesi tvarujeme fasirky, ktore postupne obalime v hladkej muke, rozslahanom osolenom vajci a struhanke. Vyprazame na rozohriatom oleji z oboch stran dozlatista.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára