Den vopred namocenu fazulu uvarime a scedime. Cibulu posekanu nadrobno spenime v rozohriatej masti, pridame leco, uvarenu fazulu, pokrajanu klobasu a za staleho miesania chvilu oprazime. Pridame sol, mlete cierne korenie a zalejeme rozslahanymi vajcami. Za staleho miesania nechame stuhnut.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
nedeľa 26. februára 2017
Fazuľa s lečom a klobásou
300 g suchej fazule, cibula, 30 g masti, mala konzerva leca, 100 g makkeh klobasy, sol, mlete cierne korenie, 2 vajcia
Den vopred namocenu fazulu uvarime a scedime. Cibulu posekanu nadrobno spenime v rozohriatej masti, pridame leco, uvarenu fazulu, pokrajanu klobasu a za staleho miesania chvilu oprazime. Pridame sol, mlete cierne korenie a zalejeme rozslahanymi vajcami. Za staleho miesania nechame stuhnut.
Den vopred namocenu fazulu uvarime a scedime. Cibulu posekanu nadrobno spenime v rozohriatej masti, pridame leco, uvarenu fazulu, pokrajanu klobasu a za staleho miesania chvilu oprazime. Pridame sol, mlete cierne korenie a zalejeme rozslahanymi vajcami. Za staleho miesania nechame stuhnut.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára