Paradajky, papriky a cibulu nakrajame nadrobno, dame na misu a ochutime solou a mletym ciernym korenim. Olej zmiesame s octom, podla chuti pridame aj najemno nakrajane feferonky a zmesou polejeme zeleninu. Salat rozdelime do misiek, kazdu porciu ozdobime nastruhanym ovcim syrom, dame do chladnicky a vychladene podavame.
Recepty na jedlá zo strukovín najmä z šošovice, fazuľe, hrachu a sóje. Stránka ďalej obsahuje ďalšie recepty nielen zo strukovín. Ale aj z mäsa, ovocia a zeleniny a mnohé Iné. Vláknina je dôležitá zložka zdravej stravy a túto obsahujú najmä strukoviny. Preto by vašom jedálničku nemali chýbať jedla zo strukovín, ktoré okrem iného nájdete na tejto stránke.
sobota 11. februára 2017
Šalát zo zeleného hrášku
300 g zeleneho hrasku, 5 zemiakov, olej, ocot, cukor, kopor, mlete cierne korenie,sol
Paradajky, papriky a cibulu nakrajame nadrobno, dame na misu a ochutime solou a mletym ciernym korenim. Olej zmiesame s octom, podla chuti pridame aj najemno nakrajane feferonky a zmesou polejeme zeleninu. Salat rozdelime do misiek, kazdu porciu ozdobime nastruhanym ovcim syrom, dame do chladnicky a vychladene podavame.
Paradajky, papriky a cibulu nakrajame nadrobno, dame na misu a ochutime solou a mletym ciernym korenim. Olej zmiesame s octom, podla chuti pridame aj najemno nakrajane feferonky a zmesou polejeme zeleninu. Salat rozdelime do misiek, kazdu porciu ozdobime nastruhanym ovcim syrom, dame do chladnicky a vychladene podavame.
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára